Çikolata Kaplı Muz
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çikolata Kaplı Muz Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Çikolata Kaplı Muz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Muzları kalın olacak şekilde dilimleyin. Tahta şişlere muzları aralıklı olarak dizin. Derin dondurucuya alıp 1 saat bekletin. Bitter çikolatayı ve tereyağını benmari usulü eritin. Muzları çikolataya batırıp her tarafına bulayın. Üzerine renkli şekerlemeler serpin. Çikolata donunca servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Muzlu Tarifler Diğer Tarifler Tatlı Tarifleri Davet Yemekleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl