Bruschetta'lı Izgara Şiş
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bruschetta'lı Izgara Şiş Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Servis için

Bruschetta'lı Izgara Şiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Zeytinyağının 3/2’sini bir kaba alın. Bir diş sarımsağı rendeleyerek ekleyin. Küp doğranmış domates, süt, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyip karıştırın. Kuşbaşı etleri ilave edin ve üzerini streç film ile kapatarak 2 saat buzdolabında bekletin. Kalan zeytinyağına rendelenmiş diğer sarımsakları ekleyin ve fırça ile ekmeklerin üzerine sürün. Fırın ızgarasında önlü arkalı kızartın. Etleri şişlere dizip ızgarada kadar pişirin. Şişleri ekmeklerin üzerine yerleştirin. Kapari, zeytin, limon dilimleri, kıyılmış maydanoz serpiştirip servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Havyarlı fava
Kavun sorbe
Kabak çiçeği tempura
Ahtapot yahni
Domates carpaccio
Karides kokteyl