Keçi Bacağı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak bir tarifi sizlerle paylaşmak isteriz. Puf puf kabaran, ister tuzlu ister tatlı ile yiyebileceğiniz lezzetli keçi bacağı tarifinin detayları aşağıda. Sizde hazırsanız geçebilirsiniz. 

Keçi Bacağı Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için; 

Keçi Bacağı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yumurta, zeytinyağı ve yoğurt bir kapta karıştırılır. 
  2. Un, kabartma tozu, tuz, karbonat harmanlanır ve diğerlerinin yanına eklenir. 
  3. Hamur 10 dakika dinlendirilir. 
  4. Tezgah hafif unlanarak hamur açılır. 
  5. Kare parçalar kesilerek alt kısmına çizik atılır.
  6. Sıvıyağ kızdırılır. 
  7. Sıcak yağda hazırlanan hamurlar pişirilir. 
  8. Sıcakken servis edilir, afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Pratik Hamur İşi Tarifleri Farklı Hamur İşi Tarifler

Benzer Tarifler

Tereyağlı konya gevreği
Teyze çöreği
Bayat ekmek mantısı
Kıymalı bazlama
Air fryer'da pişi
Baida Roti