Kavurmalı Ve Kaşar Peynirli Stromboli
Hazırlanma Süresi : 40 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kavurmalı Ve Kaşar Peynirli Stromboli Tarifi İçin

Malzemeler

İç harcı için

Üzeri için

Kavurmalı Ve Kaşar Peynirli Stromboli

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Ekmek hamurunu yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 35-40 dakika dinlendirin. İç harcı için yemeklik doğradığınız soğan ve ezdiğiniz sarımsakları zeytinyağında soteleyin. Kavurmayı ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Kavurma etleri yumuşayıncaya kadar pişirip ocaktan alın.
  2. Dinlenen ekmek hamurunu unlanmış tezgah üzerine alın. Bir merdane yardımıyla dikdörtgen açın. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirinin yarısını yayın. Peynirin üzerine kavurmalı harcı yayıp kalan rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Fesleğen yapraklarını da ilave edip rulo şeklinde sarın. Stromboliyi yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine alın. Üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirip fırından alın. Dilimleyip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Kahvaltılık Tarifler Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Kıymalı bazlama
Air fryer'da pişi
Baida Roti
Coca de recapte
Domatesli pay
Patatesli bazlama