Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
Ispanakları yıkayıp doğradıktan sonra soğanlara ekleyin ve orta ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
Tuz ve baharatları ekleyip soğumaya bırakın. Ekmek hamuruna ılık süt, tereyağı ve tuz ekleyip karıştırın.
Unu azar azar ekleyip yoğurun. Unlanmış tezgahta hamuru uzunlamasına merdane ile açın.
Ispanaklı harcı içine yayıp rulo şeklinde kapatın ve uçlarını birleştirerek simit şekli verin.
Yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin ve üzerini örterek 15 dakika dinlendirin.
Üzerine yumurta sarısı sürüp bıçakla aralıklı kesikler oluşturun. Çörek otu serpiştirip 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.