Kakaolu Fındıklı Tart (Şekersiz, Glütensiz Ve Çiğ)
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 45 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kakaolu Fındıklı Tart (Şekersiz, Glütensiz Ve Çiğ) Tarifi İçin

Malzemeler

Tabanı için;

Kakaolu Fındıklı Tart (Şekersiz, Glütensiz Ve Çiğ)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tart kalıplarına, kenarlarından birkaç parmak geçecek kadar streç film serin. Bütün malzemeleri mutfak robotunda iyice ezin. Kalıplara bastırarak yayın ve inceltin. Buzdolabına kaldırın.
  2. Dolgusu için bütün malzemeleri mutfak robotunda iyice birbirine geçinceye dek çırpın. Tart kalıplarına dökün. 3-4 saate buzdolabında, 1-2 saate buzlukta sertleşecek ve servis edilecek durumda olacaktır. Buzlukta sertleşen kalıbın tabanına birkaç kere vurup, dışına taşırdığınız streç filmden çektiğinizde kalıplardan kolayca çıkacaklardır.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Glutensiz Tarifler Tart Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Rus Çöreği
Castagnole
Tikvenik
Paczki
Glutensiz Baklava
Midye baklava