Ballı Yufka Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ballı Yufka Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

İç harcı için

Kızartmak için

Üzeri için

Ballı Yufka Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. İki kat baklava yufkasını üst üste gelecek şekilde mutfak tezgahına yayın. Yufkayı ikiye bölün. Üzerine lor peynirinden yayın ve kalın sigara böreği şeklinde sarın. Kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirin. 
  2. Üzerine susam serpip bal gezdirin. Dondurma ile süsleyerek ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kızartma Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Rus Çöreği
Castagnole
Tikvenik
Paczki
Glutensiz Baklava
Midye baklava