Muhallebisi için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir karıştırma kabında tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar çırpın. Bir sos tenceresine aktarıp kıvam alıncaya kadar ara ara karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın.
Hamuru için su ve tereyağını bir tencereye alın. Tereyağı eriyip su kaynamaya başlayıncaya kadar karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp unu ekleyin. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar karıştırıp tekrar ocağa alın ve unun kokusu çıkıncaya kadar kavurun. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Ilınan karışıma yumurtaları teker teker ilave edip bir spatula yardımıyla karıştırın. Harcı bir sıkma torbasına doldurup yağlı kağıt serili fırın tepisisine aralıklı olarak yuvarlaklar sıkın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından alın.
Soğuyan muhallebiyi pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirip bir sıkma torbasına doldurun. Muhallebiyi ılınan topların içerisine sıkıp bir servis tabağına alın. Eritip karamelize ettiğiniz toz şekeri üzerine gezdirerek servis yapın.