Hamur için
Dolgusu için
Süslemek için
Servis için
Mayayı un ile harmanlayın. Diğer malzemeleri de ekleyip karıştırın. Üzerini örterek 30 dakika mayalanması için bekletin.
Şeker ve kremayı tencereye alıp kaynatmadan ısıtın. Nişastayı su ile çırpıp kremaya ekleyin. Katılaşıncaya kadar karıştırıp ocaktan alın ve gül suyu ekleyin.
Yapışmaz tavaya fırça ile ayçiçeği yağı sürün ve hamurdan 1 yemek kaşığı kadar alıp tavaya bırakın. Alt tarafları kızarınca spatula ile alıp bir tepsiye dizin. İçlerine bir tatlı kaşığı krema yerleştirip kenarlarından yapıştırarak yarısına kadar kapatın.
Tel kadayıfları çok az yağ ile renkleri dönünceye kadar kavurun. Bir tabağa alarak soğumaya bırakın. Ceviz içi ve fıstığı ekleyip harmanlayın ve tatlıların uç kısımlarını batırarak tabağa dizin. Bal ile servis yapın.