Zeytinli Ve Pazılı Tart
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Çat kapı gelen misafirlere kolayca hazırlayabileceğiniz zeytinli ve pazılı tart tarifi için yazımızı okumaya devam edin.

Zeytinli Ve Pazılı Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Üzeri için

Zeytinli Ve Pazılı Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yoğurt, yumurta, un, kabartma tozu, margarin ve tuzu bir kapta iyice karıştırın. Pütürsüz kıvamlı bir hamur yoğurup 5 dakika dinlendirin.
  2. Dinlenen hamuru yağlanmış tart kalıbına yayın ve üzerine çatalla delikler açın. Soğanın kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın.
  3. Pazıları küçük parçalar şeklinde doğrayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğan ve pazıyı kavurun. Beyaz peyniri ekleyip harmanlayın.
  4. Kırmızı pul biber ve tuzla tatlandırın. Halka doğranmış zeytini ekleyip harcı tart hamurunun üzerine yayın.
  5. Süt, yumurta ve rendelenmiş kaşar peynirini bir kapta karıştırıp harcın üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Sıcak veya ılık servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tart Tarifleri Zeytinli Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart