Hamuru için
Krema için
Üzeri için
Yumurtalar, tereyağı, pudra şekeri, un, kabartma tozu ve vanilyayı bir kapta karıştırıp tartölet hamuru kıvamına getirin. Tartölet kalıplarını yağlayın. Hamuru içlerine paylaştırın ve çatalla hamurun üzerinde delikler açın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Un, süt, tereyağı, şeker ve vanilyayı tencereye alın ve sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Soğumaya bırakın. Soğuyan kremayı tartöletlerin üzerine paylaştırın. Yaban mersinlerini de tartöletlerin üzerine paylaştırdıktan sonra tart jölesini paketteki tarife göre hazırlayın. Tart jölesini yaban mersinlerinin üzerine fırçayla sürüp servis yapın.
Klasik yaban mersinli tart tarifine buradan ulaşabilirsiniz.