Unu geniş bir karıştırma kabına eleyip ortasını havuz
gibi açın. Tereyağı, tuz ve suyu ilave edip kulak memesi
kıvamında bir hamur elde edecek şekilde yoğurun.
Hamurun üzerini nemli bir bezle örtüp 20 dakika
dinlendirin. Üzeri için tavuk göğüs etini haşlayın. Suyunu
süzüp tavuk etlerini tel tel olacak şekilde ayırın. Süzme
yoğurt, mayonez ve hardalı bir kasede karıştırın. Tavuk
etlerini ilave edip tuz ve karabiberle tatlandırın. Tavuk
etleri sosla iyice özdeşleşene kadar karıştırın. Dinlenen
hamuru unlanmış tezgah üzerine alın. Tekrar yoğurun ve
bir merdane yardımıyla tart kalıbınızın boyutlarında açın.
Hamuru elinizle bastırarak tart kalıbının tabanına yayın.
Üzerine çatalla delikler açın. Yağlı kağıt serip bakliyat ilave
edin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika
pişirin. Fırından alıp üzerine tavuklu harcı yayın.
Rendelenmiş parmesan peyniri serpip üzeri kızarıncaya
kadar yaklaşık 10 dakika daha pişirin. Taze biberiye ile
süsleyerek sıcak servis yapın.