Sebzeli Ve Pirinçli Tart
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebzeli Ve Pirinçli Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Sebzeli Ve Pirinçli Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Unun ortasını havuz gibi açıp tuz, margarin ve 1 su bardağı suyu azar azar ekleyin.
  2. Yumuşak bir hamur elde edinceye dek yoğurun. Hamuru yuvarlayıp streç folyo ile sarın ve dinlendirin.
  3. Hamuru yağlanmış tart kalıbına yayın. Üzerini yağlı kağıtla örtüp ağırlık yapması için kuru fasulye ile kaplayın.
  4. 180 derece ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Fasulyeleri kağıt ile birlikte alın. 
  5. Pirinci haşlayıp süzün. Maydanozu kıyıp pirince ekleyin. Enginar ve fasulyeleri temizleyip ayrı kaplarda haşlayın.
  6. Fasulyeleri iri iri, enginar ve domatesleri yarım halka şeklinde doğrayın.
  7. Pirinçli karışımı tartın üzerine yayın. Kenarlarına enginar ve domatesleri, ortasına fasulyeleri dizin.
  8. Tuz serpip zeytinyağı gezdirin. Hamurun üzerine yumurta sürüp 190 derecelik fırında pişirin.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Tart Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart