Reçelli Tart
Hazırlanma Süresi : 50 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Lezzet tart tarifleri arasında en fazla beğenilenlerden biri. Reçelli tart nasıl yapılır sorusu için tarife geçebiliriz.

Reçelli Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Reçelli Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tart hamurundan mandalina büyüklüğünde bir parça ayırın. Büyük parça hamuru tart hamuru tarifinde anlatıldığı gibi yağlanmış tart kalıbına yayın.
  2. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Üzerlerinde bulunan kuru bakliyatları yağlı kağıtla birlikte alıp ılınmaya bırakın.
  3. Üzerine 250 gr vişne reçelini dökün. Ayırdığınız tart hamurundan 6 küçük beze yapıp avucunuzda yuvarlayıp uzun şeritler hazırlayın.
  4. Şeritleri kafes oluşturacak şekilde reçelin üzerine yerleştirin. Sıcak fırında şeritler kızarana kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Vişneli tart tarifine göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tart Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart