Mısır unu, un ve kabartma tozunu derin bir kapta harmanlayın. Margarini küçük parçalar halinde doğrayıp unlu karışıma ekleyin.
Toz şeker, yoğurt ve bir tutam tuz ilave edip kulak memesi kıvamında bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru 15 dakika dinlenmeye bırakın.
1 yumurtanın sarısını hamurun üzerine sürmek için ayırın. Bir yumurta sarısı, 2 yumurta akı ve beyaz peyniri bir kasede karıştırın.
Hamurdan portakal büyüklüğünde bir parça ayırın, merdaneyle açıp ince şeritler halinde kesin. Kalan hamuru yağlanmış tart kalıbına alın. Kalıbın kenarlarını da kaplayacak şekilde elinizle bastırarak yayın.
Hazırladığınız beyaz peynirli karışımı kalıptaki hamurun üzerine yayın. Kestiğiniz hamur şeritlerini kalıbın üzerine kafes şekli vererek dizin.
Ayırdığınız yumurta sarısını şeritlerin üzerine sürün. Kafes aralarında kalan boşluklara birer çorba kaşığı süt gezdirip kaşar peyniri serpin.
Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin. Dilimleyip sıcak olarak servis yapın.