Pastırmalı, Ayva Reçelli Ve Kaşar Peynirli Tart
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pastırmalı, Ayva Reçelli Ve Kaşar Peynirli Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Pastırmalı, Ayva Reçelli Ve Kaşar Peynirli Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Milföy hamurunu yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını çizin. Ortasını çatalla delin.
  2.  Milföy üzerine pastırmaları ve kaşar peynirini yayın. Üzerine ayva reçeli gezdirin, değirmen karabiber serpip sıcak fırına verin. Milföy kızarana kadar yaklaşık 20-25 dakika pişirin.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Öğle Yemeği Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart