Papatya Tartölet
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Antep fıstığı, badem ve kayısı marmeladı ile hazırlanan papatya tartölet, kalabalık sofralarda ve kutlamalarda ikramlık olarak sunulur. Hazırsanız, şık görünümü ve lezzetiyle papatya tartölet tarifine geçebiliriz.

Papatya Tartölet Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

İç harcı için

Papatya Tartölet

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamur için gerekli malzemeleri harmanlayıp ele yapışmayan bir hamur yoğurun. Yağladığınız tartölet kalıplarına hamuru paylaştırın. İç harcı için yumurta, çekilmiş ceviz içi, vanilya, pudra şeker, rendelenmiş limon kabuğunu karıştırıp tart hamurlarının üzerine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Üzerlerine kayısı marmeladı sürüp toz antep fıstığı serpin. Bademleri boyuna ikiye bölüp tartöletlerin üzerine papatya şeklinde yerleştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tart Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart