Margarini oda ısısında yumuşatıp derin bir kaba alın. Un, pudra şekeri, bir tutam tuz, kabartma tozu ve yumurtayı ilave edip düzgün bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
Hamuru 18 cm çapında yağlanmış yuvarlak tart kalıbına alın. Kalıbın kenarlarını da kaplayacak şekilde yerleştirip çatalın ucu ile hamuru yer yer delin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 5 dakika pişirip çıkarın.Fırın ısısını 180 dereceye indirin.
Bir kapta mısır unu, tozşeker, süt, süt kreması, yumurta ve vanilyayı birbirine yedirinceye kadar karıştırıp pişen tartın üzerine dökün. Şeftalileri soyup küp küp doğrayın. Şeftali ve ahududuları kremanın üzerine serpiştirin. Tartı, fırının en alt gözünde 30 dakika daha pişirip soğumaya bırakın. Dilimleyip servis yapın.