Meyveli Tart
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Meyveli Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krema için

Meyveli Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, tereyağı, pudra şekeri, yumurta, kabartma tozu ve vanilyayı hamur yoğurma kabında karıştırıp yoğurun.
  2. Hamuru merdaneyle 1.5 cm kalınlığında açın ve içleri yağlanmış tart kalıplarının içine yerleştirin.
  3. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pişirin. Krema için, süt, tereyağı, un, yumurta, vanilya ve toz şekeri tencerede karıştırın.
  4. Karıştırmaya devam ederek muhallebi kıvamında pişirin ve soğutun. Kremayı pişmiş ve soğumuş tart hamurlarının içine paylaştırın.
  5. Üzerini mevsim meyveleriyle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tatlı Hamur İşi Tarifleri Tart Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart