SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Tart Tarifleri
Mantarlı Mozzarellalı Ve Adaçaylı Tart
Mantarlı Mozzarellalı Ve Adaçaylı Tart
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
2 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Mozzarellalı Ve Adaçaylı Tart Tarifi İçin
Malzemeler
6 kare milföy hamuru (375 g milföy hamuru-tek parça)
250 g rende mozzarella
200 g istiridye mantarı
2-3 adet mini turuncu kapya biber
Birkaç dal adaçayı yaprağı
Mantarlı Mozzarellalı Ve Adaçaylı Tart
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Milföy hamurunu yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını çizin. Ortasını çatalla delin.
Üzerine mozzarella, mantar, dörde bölünmüş turuncu kapya biberi ve adaçayını dizin. Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika, peynirler fokurdayıp, milföyün rengi kızarana kadar pişirin.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Mantarlı Tarifler
Diğer Tarifler
Hamur İşi Tarifleri
Çay Saati Tarifleri
Tuzlu Hamur İşi Tarifleri
Peynirli Tarifler
Tart Tarifleri
Benzer Tarifler
Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart