Mantarlı Mozzarellalı Ve Adaçaylı Tart
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Mozzarellalı Ve Adaçaylı Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Mozzarellalı Ve Adaçaylı Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Milföy hamurunu yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını çizin. Ortasını çatalla delin.
  2. Üzerine mozzarella, mantar, dörde bölünmüş turuncu kapya biberi ve adaçayını dizin. Önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika, peynirler fokurdayıp, milföyün rengi kızarana kadar pişirin.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Mantarlı Tarifler Diğer Tarifler Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Peynirli Tarifler Tart Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart