Mantarlı Mini Tartlar
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Mini Tartlar Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Mini Tartlar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Milföy hamurlarını buzluktan çıkarın ve çözülmeden büyükçe bir su bardağının ağız kısmını kullanarak yuvarlak formda kesin.
  2. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizerek üzeri kızarıp kabarıncaya kadar pişirin.
  3. Yanmaz tavaya yarım ay şeklinde doğradığınız soğanları ve zeytinyağını alıp pembeleşinceye kadar kavurun.
  4. Şekeri ve balzamik sirkeyi ilave edin. Doğradığınız mantarları ekleyin ve mantarlar yumuşayıncaya kadar pişirin.
  5. Milföy hamurlarının üzerine bıçak yardımıyla yuvarlak çizin ve parmağınızla bu kısmı içine bastırın.
  6. Oluşan boşluğa mantarlı harcı paylaştırın. Fırını 180 dereceye ayarlayıp mantarlı tartları 5 dakika kadar ısıtın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Davet Yemekleri Tart Tarifleri Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Mantarlı Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart