Madagaskar Tart
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Bol çikolatalı madagaskar tart nasıl yapılır? İç harcında tarçın, çikolata ve kişniş bulunan tartın üst kısmı kakao ve frambuaz ile süslenir. Hazırsanız, ev yapımı madagaskar tart tarifine geçebiliriz.

Madagaskar Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Madagaskar Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Çikolata ve tereyağını tencereye alıp kısık ateşte eritin. Baharatları ekleyip karıştırın. Yumurtaların sarılarını aklarından ayırın. Yumurta sarılarına 100 gr toz şeker ekleyip karıştırın. Yumurta aklarına kalan şekeri ekleyip köpük oluncaya kadar mikserle çırpın. Her iki karışımı çikolatalı karışıma ekleyip tahta kaşıkla alttan üste doğru birkaç kez karıştırın. Hamuru yağlanmış kelepçeli kek kalıbına döküp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Üzerine kakao serpin. Frambuaz ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Tart Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart