Yoğurt, yumurta, un, tereyağı, kabartma
tozu ve tuzu hamur yoğurma kabında
yoğurun. 5 dakika dinlendirin. Hamuru
merdane ile açıp 23 cm çapındaki bir tart
kalıbına yayın. Elinizle tabana ve kenarlarına
bastırarak kalıba yerleştirin. Kenarındaki
fazlalıkları kesin. Üzerine çatalla
delikler açın. Dolgusunu hazırlamak için;
közlenmiş biberleri blenderden geçirin.
Rendelenmiş taze kaşar peynirini ekleyip
karıştırın. Harcı, hazırladığınız tart hamurunun
üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180
derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından
çıkarmaya yakın boyuna dilimlediğiniz
sucukları dizin, sucuklar kızarana kadar
pişirmeye devam edin. Taze biberiye ve
rendelenmiş parmesan peyniri ile süsleyip
ılık servis yapın.