Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

Dolgusu için

Üzeri için

Közlenmiş Kırmızı Biber Dolgulu Sucuklu Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yoğurt, yumurta, un, tereyağı, kabartma tozu ve tuzu hamur yoğurma kabında yoğurun. 5 dakika dinlendirin. Hamuru merdane ile açıp 23 cm çapındaki bir tart kalıbına yayın. Elinizle tabana ve kenarlarına bastırarak kalıba yerleştirin. Kenarındaki fazlalıkları kesin. Üzerine çatalla delikler açın. Dolgusunu hazırlamak için; közlenmiş biberleri blenderden geçirin. Rendelenmiş taze kaşar peynirini ekleyip karıştırın. Harcı, hazırladığınız tart hamurunun üzerine yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından çıkarmaya yakın boyuna dilimlediğiniz sucukları dizin, sucuklar kızarana kadar pişirmeye devam edin. Taze biberiye ve rendelenmiş parmesan peyniri ile süsleyip ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart