Kırmızı Soğanlı Tart
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 19 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kırmızı Soğanlı Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kırmızı Soğanlı Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hamur için gerekli malzemeleri çukur bir kaba alıp iyice yoğurun. Hamuru toparlayıp üzerini streç film ile kapatın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
  2. Soğanların kabuğunu soyduktan sonra yarım ay şeklinde doğrayın. Ayçiçeği yağını tavada ısıtın. Üzerine soğanları ekleyip yumuşayıncaya kadar soteleyin.
  3. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Tart hamurunu buzdolabından çıkarın. Üzerine biraz un serperek tart kalıbının büyüklüğünde açın. Tart kalıbını yağlayın.
  4. Hamuru içine düzgünce yayın. Üzerine soğanı yayın. Maydanozu ve kekiği ekleyin. Ayrı bir kasede yumurtaları, kremayı ve kaşar peynirini karıştırın.
  5. Soğanlı malzemenin üzerine döküp kaşığın tersi ile yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

    Dilerseniz, kolayca hazırlanan soğanlı tart tarifini deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart