Hamur için gerekli malzemeleri derin bir kapta yoğurun. Üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında 20 dakika bekletin. 1 yemek kaşığı ayçiçek yağını tavada ısıtın. Üzerine jülyen şeklinde çok ince doğradığınız havuçları ilave edip biraz soteleyin. Havucun rengi dönünce ince doğradığınız pırasayı ve kerevizi ekleyip karıştırın. Sebzeler hafif yumuşadığında tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın ve ocaktan alıp soğumaya bırakın. Derin bir kasede peyniri, yumurtaları, kremayı, tuzu ve karabiberi karıştırın. Hamuru tart kalıbının büyüklüğünde açın. Yağladığınız kalıba kenarları yüksek kalacak şekilde yayın. Sebzeli malzemeyi ekleyip yayın. Peynirli malzemeyi de üzerine dökün. Aralarına kiraz domatesleri ilave edip kekik serpin. Önceden ısıttığınız 170 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.