Tart hamuru için gerekli olan malzemeleri derin bir kapta yoğurun. Streç filme sarıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Tart kalıbını tereyağı ile yağlayın. Hamuru tart kalıbı büyüklüğünde açıp kalıba yerleştirin. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 10 dakika pişirin ve fırından çıkarıp soğutun. İç malzeme için tereyağı ve şekeri tavada karamelize oluncaya kadar pişirin. Üzerine verev dilimlediğiniz muzları ilave edip her iki tarafını az kızartıp tabağa alın. Üzerine tarçın serpin. Sos için tereyağını eritip ocaktan alın. Çikolataları kırıp tereyağına ilave edin. Eriyinceye kadar karıştırın. Yumurtaları teker teker ilave edip mikserle çırpın. Son olarak toz şekeri de ilave edip tekrar çırpın. Soğuyan tartın üzerine muz dilimlerini dizin. Üzerine çikolatalı sosu döküp önceden ısıtılmış 150 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin. Üzerine bolca kakao serpin. Muz dilimleri ve nane yaprağı ile süsleyip servis yapın.