Denenmiş
yemek tarifleri sunan Lezzet'in tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim.
Hamur için tüm malzemeleri çukur bir kapta karıştırın.Düzgün bir hamur yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp 20 dakika bekletin.
Hamuru 4 eşit bezeye ayırın. Bezeleri elinizle açarak 4 tart kalıbına yayın. Üzerlerini alüminyum folyo ile kapatıp kuru fasulye ilave edin. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 15 dakika pişirin.
Krema için, malzemeleri mikserle çırpıp kısık ateşte muhallebi kıvamında pişirin.Ilınınca tartların içine paylaştırın.
Karamela için, şeker ve suyu kısık ateşte karıştırarak karamelize edin. Cevizleri ekleyip karıştırın. Yağlı kağıt üzerine dökün. Soğuyunca iri parçalara kesip kremanın üzerine yerleştirin. Antepfıstığı ile süsleyip servis yapın.