Kabaklı Ve Domatesli Milföy Tart
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kabaklı Ve Domatesli Milföy Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kabaklı Ve Domatesli Milföy Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Dört milföy hamurunu kare olacak şekilde yan yana dizin. Üzerine biraz un serpip tart kalıbının büyüklüğüne göre merdane ile çok az açın. Yağladığınız tart kalıbına hamuru yerleştirin. Kabarmaması için çatal yardımıyla delikler açın. Kaşar peynirini üzerine serpin. Uzunlamasına ince dilimlediğiniz kabakları dizin. Yumurta, zeytinyağı ve sütü bir kasede çırpın. Kabakların üzerine dökün. Kiraz domatesleri ikiye bölüp üzerine yerleştirin. Tuz ve karabiber serpin. Önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında 20 dakika pişirin. Fırından çıkarmaya yakın üzerine ufalanmış beyaz peyniri serpip tekrar fırına verin. 2-3 dakika pişirin. Taze fesleğen yapraklarını tartın üzerine serpip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tart Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Milföylü Tarifler Farklı Sebze Yemekleri Diğer Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart