Kabaklı Ve Dereotlu Tartölet
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kabak ve dereotunun muhteşem lezzetini tatmaya hazır mısınız? Küçük porsiyonlar halinde sunulan tartöletler, Avrupa'nın en meşhur atıştırmalıkları arasında yer alır. Özellikle çay saatlerinde sunulan bu besin, vejetaryen menülerine de uygundur. Listedeki malzemeleri hazır ettiyseniz, ortalama 1 saatte sofralardaki yerini alan kabaklı ve dereotlu tartölet tarifine geçebiliriz.

Bol malzemesi ve lezzetiyle yemeğe doyamayacağınız sebzeli tart tarifine de göz atmayı unutmayın.

Kabaklı Ve Dereotlu Tartölet Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

Üzeri için

Kabaklı Ve Dereotlu Tartölet

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Geniş bir kapta tereyağı, yumurta, yoğurt, kabartma tozu ve tuzu iyice karıştırın. Elenmiş unu ilave edip yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Üzerini bir bezle örtüp 15 dakika dinlendirin. Hamura un serpin. Ufak tart kalıplarını yağlayın ve hamuru paylaştırıp yerleştirin. Kabağı rendeleyin. Peyniri ezin. Soğan ve dereotunu ince doğrayın. 2 yumurta, tuz ve karabiber ilave edilip karıştırın. Bu karışımı hamurların üzerine yayın. En son zeytinyağını gezdirip önceden 170 dereceye ayarlanmış fırında üzerileri kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Vejetaryen Yemekleri Tart Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Kabaklı Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart