Kabaklı Tart
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kalp dostu kabak ile hazırlanan enfes bir tarifle karşınızdayız. Gelin, kabaklı tart nasıl yapılır, kaç dakika pişirilir birlikte görelim.

Kabaklı Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Tabanı için

Üzeri için

Kabaklı Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Margarin, yoğurt, yumurta ve tuzu geniş bir kasede karıştırın. Un ve kabartma tozunu harmanlayıp ekleyerek yoğurun. Gerekirse un ilavesi yapın. Hamuru hafifçe unlanmış tezgahta merdane ile açıp yağlı kağıt serili kelepçeli kek kalıbına kenarlarını yükselterek yayın.

Kabakları ince doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Sarımsakları ince doğrayıp ekleyin. Dereotu, tuz, karabiber ilave edip karıştırdıktan sonra hamurun üzerine yayın. Kremayı kabakların üzerine gezdirip 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirin. Fırından alıp kabakların üzerine kaşar peynirini serpiştirip kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin. Sıcak yada ılık servis yapın.

Dilerseniz, pırasalı tart tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Hamur İşi Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Tart Tarifleri Kabaklı Tarifler Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart