Jambonlu Ve Domatesli Tart
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Jambonlu Ve Domatesli Tart Tarifi İçin

Malzemeler


Jambonlu Ve Domatesli Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını önceden 200 dereceye ayarlayıp ısıtın. Milföy hamurlarını birleştirip merdane yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde açın. Milföy hamurunu yağlı kağıt üzerine sererek fırın tepsisine yerleştirin. Keskin bir bıçak yardımıyla kenarlarını 2 cm içeriden çizin. Ortasını çatalla delin. 
  2. Peynirin yarısını milföyün üzerine yayın. Üzerine jambonu, domatesi koyup acı sos gezdirin. Kalan peyniri üzerine yayıp, tarhun otu yerleştirin. Yaklaşık 20-25 dakika pişirin. Kalan acı sosu üzerine gezdirin ve servis yapın. Afiyet olsun.
  3. Klasik domatesli tart tarifine göz atmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Şarküteri Tarifleri Domatesli Tarifler Diğer Tarifler Hamur İşi Tarifleri Tart Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart