Hindistan Cevizli Ve Kremalı Pay
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 22 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hindistan Cevizli Ve Kremalı Pay Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamuru için

Hindistan Cevizli Ve Kremalı Pay

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Çay davetleriniz için bu nefis tarifleri listenize eklemeyi unutmayın. Margarini eritin. Şeker ve süt ilave edip mikserle karıştırın. Yumurtaları ekleyin. Unu ve karbonatı harmanlayıp azar azar ilave edin. 28 cm çapında (ters çevrildiğinde ortası çukur olan ) tart kalıbını yağlayıp hamuru içine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Soğuduktan sonra kalıptan çıkartın.

Şeker, mısır unu ve tuzu bir tencereye alın. Süt, krema ve yumurta sarılarını başka bir kapta çırpıp mısır unlu karışıma ekleyip iyice karıştırın. Karışımı kaynayıncaya kadar sürekli karıştırarak pişirin. Tereyağı, vanilya ve 175 gr hindistan cevizini ekleyip pişirmeye devam edin. Karışımı pişirdiğiniz hamurun üzerine yayın. Soğuyunca kalan hindistan cevizlerini üzerine serpin. Meyvelerle süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart