Hindistan Cevizi Kremalı Tartölet
Hazırlanma Süresi : 50 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Görünümü ve lezzeti ile her zevke hitap eden hindistan cevizli tart, çay sohbetlerinin en lezzetli eşlikçilerinden biridir. Tart yapımında rendelenmiş çikolata ve çilek dilimlerine de yer verilir. Şık bir görünüm elde etmek için, küçük tart kalıpları kullanabilirsiniz. Hazırsanız, detaylı anlatımı ile hindistan cevizli kremalı tart tarifine geçebiliriz.

Ortalama 50 dakika içinde hazırlanan nefis çilekli milföy tart tarifine göz atmayı unutmayın.

Hindistan Cevizi Kremalı Tartölet Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Krema için

Üzeri için

Hindistan Cevizi Kremalı Tartölet

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tartölet kalıplarına yerleştirdiğiniz tart hamurlarını 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Üzerlerinde bulunan kuru bakliyatları yağlı kağıtlarla birlikte alın. Krema için, süt, un, şeker, yumurta ve vanilyayı bir tencerede karıştırıp orta ateşte muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan almadan 2 dakika önce tereyağını ve 40 gr hindistan cevizini ekleyip karıştırın. Kremayı tartöletlerin içlerine paylaştırın. Kremanın üzerine bolca hindistan cevizi serpin. İri rendelenmiş çikolatayla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tart Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart