Frambuazlı Ve Çikolatalı Tartölet
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Lezzeti ve şık sunumuyla tatlı krizlerine son verecek bir tarifle karşınızdayız. Hazırsanız, frambuazlı ve çikolatalı tartölet nasıl yapılır, şekil verme teknikleri nelerdir birlikte görelim.

Frambuazlı Ve Çikolatalı Tartölet Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süslemek için

Frambuazlı Ve Çikolatalı Tartölet

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Şeker ve tereyağını mikserle çırpın. Yumurta sarısını ekleyip karıştırın. Un ve kakaoyu ekleyin. Hamuru buzdolabı poşetine sarıp 15 dakika buzdolabında bekletin.
  2. Merdane ile hamuru açıp yağlanmış tartölet kalıplarına yerleştirin ve 30 dakika buzdolabında soğutun.
  3. Kalıpları buzdolabından alıp 180 dereceye ayarlanmış fırına yerleştirin ve 20 dakika pişirin. Soğumaya bırakın.
  4. Tartölet tabanlarına 1 yemek kaşığı kadar frambuaz reçeli dökün. Kremayı ısıtıp çikolatayı ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın.
  5. Karışımı tartölet kalıplarına paylaştırın ve donuncaya kadar bekletin. Üzerini çikolata rendesi, frambuaz ve nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Yeni tatlar keşfetmek için, çikolatalı tart tarifinden ilham alabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Tart Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart