Elmalı Ve Hamur Kırıntılı Bar
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Enerji vermesiyle bilinen meyveli barlar, sindirimin kolaylaşmasını sağlayan besinlerden biridir. İsteğe göre farklı meyvelerle hazırlayabileceğiniz bar tarifini, biz elma ile tatlandırdık. Malzemeler hazırsa, elmalı ve hamur kırıntılı bar tarifine geçebiliriz.

Dilerseniz, okuyucularımız tarafından çok beğenilen bademli kayısılı bar tarifini de deneyebilirsiniz.

Elmalı Ve Hamur Kırıntılı Bar Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Elmalı Ve Hamur Kırıntıl�� Bar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Üzeri için unlar, şeker, tarçın ve tereyağını parmak uçlarınızla yoğurun. Streç filme sarıp 1 saat derin dondurucuda bekletin. Tereyağı, şeker ve yumurta sarılarını mikserle iyice çırpın. Elenmiş unları ve puding tozunu ekleyip yoğurun. Hamuru yağlı kağıt serili 20 x 30 ölçülerinde fırın kabına bastırarak yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. 15 dakika soğutun. İnce dilimlediğiniz elma, bal, rendelenmiş limon kabuğunu yapışmaz yüzeyli tavaya alın ve kapağı kapalı olarak orta ateşte 5 dakika pişirin. Tabanın üzerine pişirdiğiniz elma dilimlerini yerleştirin. Dondurduğunuz hamuru irice rendeleyip elmaların üzerine serpiştirin ve 20 dakika pişirin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Tart Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart