Elmalı Ve Frenk Üzümlü Crumble
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Crumble; tereyağı, un ve şekerin pişirildikten sonra ufalanmasıyla hazırlanan bir tariftir. Tatlı ve tuzlu versiyonları olsa da, genellikle meyveler eşliğinde sunulur. Crumble denildiğinde ilk akla gelen çeşit ise, şüphesiz apple crumble'dır. Malzemeleriniz hazırsa, hafifliği ile çok beğenilen elmalı ve frenk üzümlü crumble tarifine başlayabiliriz.

Diyet listelerine ekleyebileceğiniz fit elmalı crumble tarifine de göz atın.

Elmalı Ve Frenk Üzümlü Crumble Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Hamur için

Servis için

Elmalı Ve Frenk Üzümlü Crumble

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Lezzet'in yemek tarifleri gibi tatlı tarifleri de çok ilgi görüyor. Elmaları iri küp halinde doğrayın. Tereyağını eritin. Elma, şeker ve vanilyayı ekleyerek 10 dakika pişirin. Ocaktan alıp frenk üzümü ilave edin ve karışımı fırın kabına aktarın. Tereyağını küp şeklinde doğrayın. Şeker ile unu harmanlayıp tereyağını ekleyin ve parmak uçlarınızla yoğurun. Gerekirse un ilave edin. Hamuru elmaların üzerine ufalayın. 180 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Ilınınca servis tabağına alın. Vanilyalı dondurma, Antep fıstığı ve frenk üzümü ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart