Elmalı Milföy Tart
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Milföy hamuru ile kolayca hazırlanan elmalı milföylü tart nasıl yapılır, servis önerileri nelerdir? Soruların cevabı için tarife geçebiliriz.

Elmalı Milföy Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Elmalı Milföy Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 15 dakika bekletin. Merdane ile hafif inceltin. Elmayı yıkayıp kabuğunu soymadan ince dilimleyin. Toz şeker ve vanilyayı karıştırıp hamurların üzerine serpiştirin. Elma dilimlerini dizip tekrar şeker serpiştirin. 190 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarıp üzerine bal sürün. Soğuyunca servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Tart Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart