Dereotlu Ve Peynirli Tart
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Misafir ağırlarken sunulan dereotlu ve peynirli tart nasıl yapılır dediğinizi duyar gibiyiz. Dilerseniz, bol malzemeli dereotlu ve peynirli tart tarifine geçebiliriz.
Dereotlu Ve Peynirli Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Dereotlu Ve Peynirli Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Un, yoğurt, margarin, kabartma tozu ve tuzu bir kapta yoğurun. Hamurdan üzeri için bir parça ayırın. Kalan hamuru tart kalıbına açıp yerleştirin.

İç harcı için yumurtaları çırpın. Çatalla ezdiğiniz peynir ve ince doğranmış dereotunu ilave edin. Hamurun üzerine harcı dökün. Ayırdığınız hamuru oklavayla açıp şerit hamurlar keserek üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 dereceye ayarlı fırında 40 dakika pişirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tart Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart