Hamuru için
İç harcı için
Hamur için gerekli malzemeleri derin bir kapta yoğurun. Üzerini streç film ile kapatıp buzdolabında 20 dakika bekletin. Soğan ve sarımsağı rendeleyin. Sos tenceresine veya tavaya tereyağını alın. Soğanı biraz tuz ekleyerek pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine rendelediğiniz havucu ekleyin. Rengi hafif dönünce domates püresini ve salçayı ekleyin. Kavurmaya devam edin. Kıymayı ve sarımsağı ilave edin. Sürekli karıştırarak 5-6 dakika pişirin. Tuz, karabiber ve maydanozu ekleyip karıştırın ve ocaktan alıp soğumaya bırakın. Hamuru tart kalıbının büyüklüğünde açın. Yağladığınız kalıba kenarları yüksek kalacak şekilde yayın. Malzemeyi ve yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peynirini ekleyip yayın. Önceden ısıttığınız 170 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarmaya yakın kalan peyniri de ekleyip 3-4 dakika daha pişirin. Ilık servis yapın.