Bezelyeli Ve Mısırlı Tart
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bezelyeli Ve Mısırlı Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Bezelyeli Ve Mısırlı Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mutfak robotunun haznesine un, tuz ve tereyağı ekleyerek karıştırın. Karıştırmaya devam ederken suyu ekleyin. Hamurun ıslak ve yapışkan olmamasına dikkat edin. Hazırladığınız hamuru top haline getirip sterç filme sarın. En az 1 saat tercihen buzdolabında dinlenmeye bırakın. İçleri yağlanmış küçük tart kalıplarına paylaştırın. Elinizle hafifçe bastırarak hamurları içlerine yayın. Soğanın kabuğunu soyup kıyın ve zeytinyağında kısık ateşte kavurun. Dilimlenmiş kırmızıbiber ve bezelyeyi ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Mısır ve siyah zeytini ekleyip harmanlayın. İç harcı tartlara paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Sıcak veya ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart