Hamuru için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kaseye
alın. Sert kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde yoğurun.
Hamuru streç filme sarıp buzdolabında en az iki saat
dinlendirin. Dinlenen hamuru unlanmış tezgah üzerine
alın ve tart kalıbınızın boyutlarında açın. Hamuru hafif
yağladığınız tart kalıbına kenarlarını yukarı doğru
çekerek yerleştirin. Üzerine çatalla delikler açın ve
önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika
pişirin. Dolgusu için beyaz çikolatayı küçük parçalara
bölüp benmari usulü eritin. Kremayı ilave edip karıştırın
ve ocaktan alın. Beyaz çikolatalı dolguyu ılınan tartın
üzerine ilave edin. Frenk üzümü ile süsleyerek soğuk
servis yapın.