Beyaz Çikolatalı Ve Frenk Üzümlü Tart
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Beyaz Çikolatalı Ve Frenk Üzümlü Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Tart hamuru için

Dolgusu için

Üzeri için

Beyaz Çikolatalı Ve Frenk Üzümlü Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamuru için gerekli olan tüm malzemeyi geniş bir kaseye alın. Sert kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde yoğurun. Hamuru streç filme sarıp buzdolabında en az iki saat dinlendirin. Dinlenen hamuru unlanmış tezgah üzerine alın ve tart kalıbınızın boyutlarında açın. Hamuru hafif yağladığınız tart kalıbına kenarlarını yukarı doğru çekerek yerleştirin. Üzerine çatalla delikler açın ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Dolgusu için beyaz çikolatayı küçük parçalara bölüp benmari usulü eritin. Kremayı ilave edip karıştırın ve ocaktan alın. Beyaz çikolatalı dolguyu ılınan tartın üzerine ilave edin. Frenk üzümü ile süsleyerek soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart