Beyaz Çikolatalı Ve Frambuazlı Tart
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Hafif tatlar sevenler için, nefis bir önerimiz var. Beyaz çikolata, krema ve frambuaz ile hazırlanan tart tarifine kimse hayır diyemeyecek. Tabanı bisküvi ile kaplanan tartları hazırladıktan sonra, meyve sosları ile zenginleştirebilirsiniz. Malzemeleri hazır ettiyseniz, beyaz çikolatalı ve frambuazlı tart tarifi için detaylara geçebiliriz.

Alternatif olarak çikolatalı tart veya frambuazlı tart tarifini de deneyebilirsiniz.

Beyaz Çikolatalı Ve Frambuazlı Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Tabanı için

Beyaz Çikolatalı Ve Frambuazlı Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bisküvileri mutfak robotunda çekerek un haline getirin. Tereyağını ekleyip karıştırın. 20 cm’lik kelepçeli kalıba yağlı kağıt serin.
  2. Bisküvi karışımını kenarlarını yüksek bırakarak kalıba yayın. 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Oda ısısına gelince derin dondurucuda bekletin.
  3. Toz jelatini küçük bir kaseye alın. Üzerine 3-4 yemek kaşığı su ekleyip bekletin. Beyaz çikolatayı rendeleyin.
  4. Kremayı sos tenceresinde kaynatmadan ısıtın. Çikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın. Jelatini ilave edin ve karıştırmaya devam edin.
  5. Karışım ılınınca bisküvi tabanının üzerine doldurun. Frambuazları üzerine dizin ve derin dondurucuda 1 gece bekletin. Üzerine antep fıstığı serpiştirip dilimleyerek servis yapın. Afiyetle kalın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Tart Tarifleri Çay Saati Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart
Balkabaklı Mini Tart