Hamuru için, un ve tereyağını ekmek kırıntısı görünümünde oluncaya kadar mutfak robotundan geçirin. Geniş bir karıştırma kabına alıp kalan malzemeleri ilave edin. Sert kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde yoğurun. Hamurun üzerini streç filmle sarıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Dinlenen hamuru hafif unladığınız tezgah üzerine alın. 6 eşit bezeye ayırın. Her bir bezeyi bir merdane yardımıyla küçük tart kalıplarınızın boyutlarında açın. Hamurları tart kalıplarına yayın. Kabartmaması için çatalla üzerlerine delikler açın. Tartlarınızı önceden ısıtılmış 175 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Dolgusu için beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Kremayı ilave edip karıştırın ve ocaktan alın. Kremalı beyaz çikolatayı tartlarınızın içine paylaştırın ve çikolata tamamen donuncaya kadar bekletin. Üzerini iri dilimlediğiniz taze incir ile süsleyerek servis yapın.