Bergama Tulum Peyniri İle Köy Usulü Domatesli Tart
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bergama Tulum Peyniri İle Köy Usulü Domatesli Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Hamuru için

İç harcı için

Bergama Tulum Peyniri İle Köy Usulü Domatesli Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamur için malzemeleri yoğurun. Üzerini örterek buzdolabında bekletin. Soğanı ince doğrayıp tereyağında hafif kavurun. Fesleğen, taze sarımsak, kekik ekleyip ocaktan alın. Tulum peyniri, labne peyniri, keçi peyniri, krema ve unu ekleyip karıştırın. Hamuru yağlanmış tart kalıbına yerleştirip çatalla üzerine delikler açın. Peynir karışımını tart tabanına doldurun ve üzerine kiraz domatesleri yerleştirin. 170 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Karabiber serpip ılık servis yapın.

Gün sohbetlerinde sunabileceğiniz pratik domatesli tart tarifini de yemek listenize ekleyin.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart