Armutlu Ve Çikolatalı Tart
Hazırlanma Süresi : 50 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Ve Çikolatalı Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Armutlu Ve Çikolatalı Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'tin tart tarifleri listesinden iyi bir seçim. Tart hamurunu yağlanmış tart kalıbına yayın. Üzerini çatalla yer yer delip rendelenmiş çikolataları serpin. Armutların kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarın. Uzunlamasına ortadan ikiye bölün ve ince dilimleyin. Dilimleri çikolataların üzerine dizin.Yumurta, yumurta sarısı, krema ve vanilyayı mikserle çırpın. Bir kepçeyle armutların etrafındaki boş alanlara dökün. Üzerlerine toz şeker serpin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlanmış fırında 10 dakika pişirin. Fırının ısısını 180 dereceye düşürüp pişirmeye devam edin. Armutlar koyulaşıp karamel rengini alıncaya kadar 20 dakika daha pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Torta Della Nonna
Valassky
Kayısılı galette
Çilekli ve Böğürtlenli Galette
Portakal dolgulu mini tartoletler
Kestane kremalı elmalı tart