Patatesleri yıkayıp tuzlu suda diri kıvamda haşlayın. Kabuklarını soyup yarım santim kalınlığında halka şeklinde dilimleyin.
Domatesleri ortadan ikiye kesin. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın. Hüner'i tavada eritin.
Hamuru un serpilmiş zemine alıp merdane ile 2-3 mm kalınlığında açın. Bardak ağzıyla veya hamur kesici ile küçük yuvarlaklar halinde kesin.
Herbirinin üzerine 1 dilim patates yerleştirin. Domates ve zeytin dilimlerini üzerlerine paylaştırıp eritilmiş Hüneri gezdirin. Tuz ve kaşar peyniri serpin.
Hazırladığınız küçük pideleri hafifçe yağlanmış tepsiye dizip kenarlarına yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.