Mantarları temizleyip doğrayın. Tavuk göğüs etlerini kuşbaşı şeklinde doğrayın. Tencerede 1 yemek kaşığı tereyağını eritin, zar şeklinde doğradığınız soğanı ve tavukları koyun.
Suyunu bırakıp çekene kadar soteleyip mantarları ilave edin. Tavuk etleri pembeleşene kadar karıştırarak kavurun. Tuz, karabiber ve 1 yemek kaşığı un koyup, 2 dakika boyunca karıştırın.
1 bardak su ilave edip 10 dakika daha pişirin. Ocağın altını kapatıp soğuması için bekletin.
4 tane milföy hamurunu uzunlamasına üst üste gelecek şekilde dizin. Üzerine 1 yemek kaşığı un serpin. Merdane yardımıyla hamuru açıp inceltin.
Hamurun içine hazırladığınız harçtan koyun. Hamurun kenar kısımlarını oval şekilde kesip içe katlayın. Kenarlarına yumurta sarısını fırça yardımıyla sürün.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzeri kızarana kadar pişirin. Üzerine kıyılmış maydanoz serpiştirerek, sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.