Lezzet yemek tarifleri listenize bu muhteşem hamurişlerini eklemeyi unutmayın. Ilık sütte mayayı eritin ve kabarana kadar bekletin. Tereyağını eritin. Unu yoğurma kabına aktarın. Ortasını açın ve erittiğiniz tereyağını, yumurtayı, mayalı sütü ve tuzu ekleyip yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp iyice kabarana kadar ılık bir ortamda bekletin. Domatesleri ufak doğrayın. Kaşarpeynirini rendeleyin. Hamuru küçük kayıklar şeklinde açın. İçine doğranmış domatesleri ve rendelenmiş kaşarpeynirini paylaştırın. Uçlarını içeri doğru kıvırın. Üzerlerine fırça yardımıyla ayçiçeği yağı sürün. Kenarlarına yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.