Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip olan milföy hamurunda bezelyeli enginar, zengin besin değerleriyle sunulur. Vejetaryen menülerine de eklenebilecek milföy hamurunda bezelyeli enginar nasıl yapılır görelim.

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar Tarifi İçin

Malzemeler

Milföy Hamurunda Bezelyeli Enginar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Patatesi ve havucu küp doğrayın. Bezelye, enginar göbeği, patates ve havucu bir tencereye alın. Zeytinyağı, ılık su, tuz ve toz şekeri ilave edip pişirin. Ilınmaya bırakın.

İki milföy hamurunu mutfak tezgahına alın. Üzerlerine pişirdiğiniz zeytinyağlıdan paylaştırın. Diğer milföy hamurlarını üzerine kapatıp 170 derecede 25 dakika pişirin. Servis tabağına alın ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Yemeklerin içerisinde kullanacağınız klasik milföy hamuru tarifini notlarınız arasına eklemeyi unutmayın.

Tarif Kategorileri

Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Çay Saati Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Elmalı cevizli milföy
Air Fryer'da Milföy Mantı
Pesto soslu pizza
Milföyden Yılbaşı Ağacı
Mürdümlü milföy
Ispanaklı milföy çanakları