Milföyden Boşnak Mantısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Boşnak böreğine rakip olacak bir lezzete sahip olan Boşnak mantısı pratik ve kolay tarifiyle sofranızda farklılık yaratacak. Boşnak mantısı; çıtır hamuru, dolgun iç harcıyla sofranın baş tacı olmaya aday bir lezzettir. Evdeki malzemelerle kolay bir şekilde çıtır çıtır hamuruyla sofraları şenlendiren bu mantının yapılışı için neler gerekir? Malzemeler hazırsa, videolu anlatımıyla milföy hamurundan boşnak mantısı tarifi için detaylara geçebiliriz.

Alternatif olarak meşhur Kayseri mantısı veya tepsi mantısı tarifini de deneyebilirsiniz.

Milföyden Boşnak Mantısı Tarifi İçin

Malzemeler

Sos için:

Milföyden Boşnak Mantısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  Püf Noktası
  • Tarif ölçüleri iki kişiliktir. Daha fazla kişi için ölçüleri artırabilirsiniz.
  • Kıymalı harca ekleyeceğiniz soğanların suyunu sıkmayı unutmayın. Aksi takdirde iç harç çok sulu bir kıvamda olacaktır.
  • Airfryer yerine fırın kullanabilirsiniz. 

Tarif Kategorileri

Mantı Tarifleri Milföylü Tarifler Pratik Yemek Tarifleri Fırın Yemekleri Hamur İşi Tarifleri Video Tarifler

Benzer Tarifler

Baozi
Çuçuvara
Air Fryer'da Boşnak Mantısı
Masaf Mantısı Tarifi
Patates Mantısı
Koza Mantı